Mine sisu juurde

Ann Lee

Allikas: Vikipeedia

Annerley Emma Gordon (sündinud 12. novembril 1967 Sheffieldis), esinejanimega Ann Lee, on Suurbritannias tegutsev eurodance-stiilis laulja ja laulukirjutaja, kes sai tuntuks 1990. aastate lõpus. Tema tuntumad singlid "2 Times" ja "Voices" pärinevad 1999. aastast.

1980. aastate lõpus Itaaliasse elama asunult avaldas ta Itaalia A. Beat-C toel mõned eurobeat'i soolosinglid esinejanimede Annerley Gordon ja Annalize all.

Esinejanimega Ann Lee ilmus tal singel "2 Times" kõigepealt 1998. aastal. See ilmus uuesti 1999. aasta alguses ning sellest sai Austrias, Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Hollandis ja Norras Top 10 hitt, samuti Austraalias ja Uus-Meremaal. Samuti jõudis "2 Times" Suurbritannias singliedetabeli esikümnesse ning esikohale Flandrias ja Taanis. Kanadas jõudis see edetabelis 14. kohale. "2 Times" oli ka 2001. aasta mängufilmi "Head Over Heels" tunnuslaul.[viide?]

Tema teisel singlil "Voices" sama hästi ei läinud, ehkki see oli Tšehhi Vabariigi, Taani ja Hispaania singliedetabelites esikümnes ning Ühendkuningriigis esi-30 seas.

2007. aastal ilmus Ann Leel uue albumi "So Alive" loona singel "Catches Your Love". 2009. aastal andis Lee välja Off Limitsi toel singli "2 People". Sama aasta detsembris laulis Lee vokaali Favretto singlile "I Get The Feeling", mille andis välja ka Off Limits.

Välislingid

[muuda | muuda lähteteksti]